Loodgieters » Loodgieter Drachten » IBU Installaties B.V.

IBU Installaties B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

IBU Installaties B.V. is een loodgieter uit Drachten in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Amperelaan 718. De onderneming is opgericht op 25-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon. IBU Installaties B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 86521535.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

IBU Installaties B.V.

IBU Installaties B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. IBU Installaties B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 25-05-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 86521535.

Wat is jouw ervaring met IBU Installaties B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met IBU Installaties B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help IBU Installaties B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

IBU Installaties B.V. uit Loodgieter Drachten

IBU Installaties B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van IBU Installaties B.V.. Wat is jouw ervaring met IBU Installaties B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review