Loodgieters » Loodgieter Dordrecht » Pieterse Installatie B.V.

Pieterse Installatie B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Pieterse Installatie B.V. is een loodgieter uit Dordrecht in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Luchtenburg 129. De onderneming is opgericht op 21-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Pieterse Installatie B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89328795.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Pieterse Installatie B.V.

Pieterse Installatie B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Pieterse Installatie B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-02-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89328795.

Wat is jouw ervaring met Pieterse Installatie B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Pieterse Installatie B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Pieterse Installatie B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Pieterse Installatie B.V. uit Loodgieter Dordrecht

Pieterse Installatie B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Pieterse Installatie B.V.. Wat is jouw ervaring met Pieterse Installatie B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review