Loodgieters » Loodgieter Den Haag » Amba-Tech Loodgieters BV

Amba-Tech Loodgieters BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Amba-Tech Loodgieters BV is een loodgieter uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Zoutkeetsingel 13. De onderneming is opgericht op 10-02-1998 en telt 5-9 werkzame personen. Amba-Tech Loodgieters BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27169916.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Amba-Tech Loodgieters BV

Amba-Tech Loodgieters BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Amba-Tech Loodgieters BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-02-1998 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27169916.

Wat is jouw ervaring met Amba-Tech Loodgieters BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Amba-Tech Loodgieters BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Amba-Tech Loodgieters BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Amba-Tech Loodgieters BV uit Loodgieter Den Haag

Amba-Tech Loodgieters BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Amba-Tech Loodgieters BV. Wat is jouw ervaring met Amba-Tech Loodgieters BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review