Loodgieters » Loodgieter Berkel en Rodenrijs » Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV is een loodgieter uit Berkel en Rodenrijs in de provincie . Het bedrijf is gevestigd op Wilhelminastraat 79. De onderneming is opgericht op 20-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88541320.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88541320.

Wat is jouw ervaring met Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een loodgieter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV uit Loodgieter Berkel en Rodenrijs

Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV. Wat is jouw ervaring met Peter v Dort Zink Lood Koperwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review