Vind de beste keukenrenovatie expert in Lunteren


Op zoek naar een keukenrenovatie expert in Lunteren? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenrenovatie experts zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste experts in keukenrenovatie in Lunteren

In het onderstaande overzicht vind je de beste specialisten in keukenrenovatie uit Lunteren op rij. Vind snel en eenvoudig een vakman voor jouw project.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste experts keukenrenovatie in Lunteren voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis keukenrenovatie offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste vakmannen op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis keukenrenovatie offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.keukenrenovatie Lunteren

Wat kost een keukenrenovatie in Lunteren?

De prijs van een keukenrenovatie in Lunteren is afhankelijk van wat er moet gebeuren en de grootte van de keuken. Wanneer de keukendeurtjes en frontjes worden vervangen en het gaat om een kleine keuken liggen de kosten tussen de €350 en €950,-. Voor deze prijs worden er drie deurtjes, frontjes en het koelkastpaneel vervangen.

Voor een grote keuken moet je rekening houden met kosten tussen de €1.000,- en €3.000,-, dan krijg je nieuwe deurtjes, frontjes, koelkastpaneel en een vaatwasserpaneel.

Het plaatsen van een nieuw keukenblad kost tussen de €300,- en €3.000,-, dit is afhankelijk van de grootte van het keukenblad en het materiaal van het keukenblad. Een keukenblad van natuursteen is bijvoorbeeld duurder dan een aanrechtblad van composiet.

Voor een kleine keuken liggen de kosten van een renovatie gemiddeld tussen de €350,- en €950,-. Bij eeen keuken van gemiddelde grootte liggen deze kosten tussen de €900 en €2.000,-. Voor een grote keuken liggen deze kosten tussen de €1.000,- en €3.000,-.

Kosten keukenrenovatie 2024

Keukenrenovatie Inbegrepen bij de renovatie Gemiddelde kosten*
Kleine keuken 3 keukendeuren
3 ladefronten
1 koelkastpaneel
€350,- tot €950,-
Keuken van gemiddelde grootte 8 keukendeuren
5 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasser paneel
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 12 keukendeuren
7 ladefronten
1 koelkastpaneel
1 vaatwasser paneel
€1.000,- tot €3.000,-

Let op: Dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw.

keukenrenovatie expert Lunteren

Wat zijn de montagekosten bij een keukenrenovatie in Lunteren?

Montage van apparatuur en andere elementen bij een keukenrenovatie in Lunteren kost gemiddeld tussen de €45,- en €75,- per uur. Voor keukenkastjes en frontjes kan je rekenen op een prijs tussen de €45,- en €60,-, afhankelijk van het materiaal en de locatie. Voor keukenapparatuur, zoals afzuigkappen en koelkasten, moet je rekening houden met een prijs van €60,- tot €75,-.


Montagekosten bij keukenrenovatie 2024

€45,- tot €75,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van keukenrenovatie experts in de regio.)

Laag
€45,- tot €60,-

Keukenkastjes en frontjes

Hoog
€60,- tot €75,-

Keukenapparatuur

Start gratis offerteaanvraag!

Waarom een expert in keukens in Lunteren inschakelen?

Een keukenrenovatie expert verricht verschillende werkzaamheden in de keuken uit. Zo werken ze aan een keukenrenovatie, van een kleine keukenrenovatie tot een complete keukenrenovatie. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om alle keukenapparatuur te vervangen, het keukenblad te vernieuwen en zelfs om een kookeiland te plaatsen.

Ook kan er een geheel nieuwe keuken in Lunteren worden geplaatst. Hierbij is het mogelijk om de nieuwe keuken geheel te laten ontwerpen en kan je de droomkeuken laten bouwen die je altijd al hebt willen hebben.

Bij het ontwerpen van een keuken heb je de keuze tussen veel verschillende stijlen. Zo kan je gaan voor een kleine keuken, landelijke keuken, moderne keuken of bijvoorbeeld een houten keuken. Een keukenrenovatie expert kan je helpen met het maken van deze keuze, daarnaast kunnen ze advies geven over wat het beste zou werken in de oppervlakte van jou keuken.

Het is uiteraard ook mogelijk om een keukenreparatie te laten uitvoeren. Soms is het renoveren van de keuken, of het plaatsen van een geheel nieuwe keuken, niet nodig. In dat geval kan een keukenspecialist worden ingeschakeld voor een keukenreparatie.

keukens Lunteren

Besparen op een keukenrenovatie in Lunteren? Vergelijk gratis offertes!

Een keukenrenovatie expert kan veel werkzaamheden uitvoeren in de keuken: keukenrenovatie, het plaatsen van een nieuwe keuken en het uitvoeren van keukenreparatie. Bespreek wat de mogelijkheden zijn en krijg de droomkeuken die je altijd al wou! Toe aan een keukenrenovatie in Lunteren?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Het aanvragen van offertes is geheel gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Je kan besparen tot wel 40% en bepaalt zelf de juiste keukenspecialist voor de klus.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen over keukens in Lunteren

Hieronder geven we antwoorden op een aantal veelgestelde vragen over keukens in Lunteren, bijvoorbeeld wat er precies wordt verstaan onder een keukenrenovatie en hoe dit in zijn werk gaat.

Wat wordt er verstaan onder keukenrenovatie?

Bij een keukenrenovatie heb je verschillende opties. Je bepaalt zelf wat er gerenoveerd wordt en op welke manier dat moet worden gedaan.

Je kan de keukenapparatuur in de keuken vervangen en het keukenblad vernieuwen, je bepaalt zelf welk materiaal er wordt gebruik. De keukenkastjes kunnen worden vervangen en de frontjes worden vernieuwd. Je hebt ook de mogelijkheid om een geheel kookeiland te laten installeren en de keukentegels te laten vervangen. Niks is te gek bij een keukenmontage.

Hoe wordt een keuken gerenoveerd?

Je hebt de mogelijkheid tussen een kleine- en een complete keukenrenovatie. Bij een kleine renovatie bepaal je zelf welke onderdelen er worden vervangen. Zo hoef je dus niet de hele keuken te laten renoveren, maar kan je gericht kiezen wat je wil aanpassen. Bij een kleine keukenrenovatie duren de werkzaamheden meestal één dag tot een paar dagen.

Een complete keukenrenovatie betekent dat de gehele keukenruimte wordt aangepakt. Het voordeel van een complete keukenrenovatie is dat het goedkoper is dan het plaatsen van een geheel nieuwe keuken. Een complete keukenrenovatie duurt meestal een aantal dagen, maar dit is afhankelijk van de grootte van de klus.

Welke soort stijlen keukens zijn er?

Je hebt veel vrijheid in de keuze van de stijl van je keuken. Zo kan je ervoor kiezen om voor een landelijke keuken te gaan. Deze zijn vaak warm en erg huiselijk, er worden veel natuurtinten gebruikt. Je ziet veel terugkerende patronen, neutrale kleuren en er worden veel verschillende materialen gebruikt.

Een andere populaire stijl is een moderne keuken. Hier wordt er veel gebruik gemaakt van glas, roestvrijstaal en natuursteen. Er zijn veel glanzende materialen aanwezig in een moderne keuken. Er wordt gebruik gemaakt van strakke lijnen, kasten op verschillende hoogtes en lichte kleuren.

Waar moet je op letten bij een keukenrenovatie in Lunteren?

Bij het laten uitvoeren van een keukenrenovatie in Lunteren hoef je gelukkig niet op veel te letten. Het is belangrijk dat je binnen je budget blijft en weet wat je wil hebben. Een keukenspecialist kan je hier uiteraard bij helpen.

Als je verzekerd wil zijn van een professioneel afgewerkte keuken kan je kijken of de keukenrenovatie expert keurmerken heeft. Zo heb je bijvoorbeeld de KGG, de Kwaliteit Garantie Groep. Een bedrijf dat dit keurmerk heeft voldoet aan strenge eisen, bijvoorbeeld voor kwaliteit, vakmanschap en service.