Vind de beste incasso expert in Veghel


Op zoek naar een incasso expert in Veghel? Via De 10 Beste kom je gemakkelijk in contact met professionals uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele incassobureaus zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

De 10 beste incassobureaus in Veghel

In het onderstaande overzicht vind je de beste incassobureaus uit Veghel op rij. Vind snel en eenvoudig een incasso expert voor jouw opdracht.

Wij doen er ons best voor om de 10 beste incassobureaus in Veghel voor jou te selecteren. Hierbij kijken we onder andere naar de werkervaring, inschrijving bij de Kamer van Koophandel, de bedrijfsvorm en reviews op internet.

Vergelijk gratis incasso expert offertes

Wij hebben het werk al voor je gedaan door de beste incassobureaus op een rijtje te zetten. We maken je het graag nog makkelijker:

Start nu je aanvraag en vergelijk gratis incasso expert offertes !

Nadat je de aanvraag hebt verzonden ontvang je maximaal 4 offertes op maat. Het is aan jou om het aanbod naast elkaar te leggen en te vergelijken. Door te vergelijken bespaar je tot 30% op de kosten.

Schakel een incassobureau in Veghel via De 10 Beste

Een incassobureau brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Zo helpen ze jou met het innen van bedragen zodat je hier zelf geen stress van hebt, en kunnen ze juridische stappen ondernemen wanneer dit niet lukt. Hoeveel een incassobureau in Veghel kost is afhankelijk van het te innen bedrag, of van het uurtarief van het bureau.

Ontdek hoe incassobureaus kosten berekenen en welke factoren van invloed zijn op het tarief. Leer meer over het percentage van de hoofdsom en hoe dit varieert op basis van het te innen bedrag. Daarnaast kom je te weten hoe incassobureaus ook uurtarieven kunnen hanteren en wat je kunt verwachten bij het vergelijken van hun diensten!incassobureau Veghel

Wat kost het inschakelen van een incassobureau in Veghel?

Wat je betaald voor een incassobureau in Veghel wordt berekend door het percentage van de hoofdsom. Oftewel het bedrag dat je wilt innen, heeft invloed op de kosten. Incassobureaus vragen vaak een percentage van het totale bedrag als vergoeding.

Bij de eerste €2.500,- vragen ze bijvoorbeeld 15 %, dit is ongeveer €375,-. Wanneer er vervolgens nogmaals €2.500,- bovenop komt, gaat het percentage naar beneden, namelijk naar 10 %. 10 % van €2.500,- is €250,-. Het gaat dan in totaal om een bedrag van €625,- op een incasso van €5.000,-. Bij de volgende €5.000,- is het wederom 10 %, en bij een bedrag boven de €200.000,- is het maar 0,5%. 0,5% van €200.000,- is €1.000,-.

Bij de eerste €2.500,- vragen ze bijvoorbeeld 15 %, dit is ongeveer €375,-. Wanneer er vervolgens nogmaals €2.500,- bovenop komt, gaat het percentage naar beneden, namelijk naar 10 %. 10 % van €2.500,- is €250,-. Het gaat dan in totaal om een bedrag van €625,- op een incasso van €5.000,-. Bij de volgende €5.000,- is het wederom 10 %, en bij een bedrag boven de €200.000,- is het maar 0,5%. 0,5% van €200.000,- is €1.000,-.

Het is belangrijk om te onthouden dat al deze kosten een gemiddelde zijn en het per situatie anders kan zijn. Als de zaak complex is en meer inspanning vereist, kan dit invloed hebben op de prijs. Bijvoorbeeld, als er gerechtelijke stappen moeten worden genomen, kunnen er extra kosten ontstaan.

Voor een duidelijk overzicht van het percentage per hoofdsom kun je een kijkje nemen in de onderstaande tabel.

Maximale incasso kosten 2024

Hoofdsom Percentage*
Eerste €2.500,- 15%
Volgende €2.500,- 10%
Volgende €5000,- 10%
Boven de €200.000 0,5%

*In sommige gevallen wordt dit verhoogd met de btw.

incasso Veghel

Wat is het uurtarief van een incassobureau in Veghel?

Naast het percentage per hoofdsom kan een incassobureau in Veghel ook werken met een uurtarief. Voor kleine taken en particuliere zaken liggen de kosten meestal tussen de €75,- en €140,- per uur. Voor bedrijven en grotere zaken liggen de tarieven meestal tussen de €140,- en €205,- per uur. Het is belangrijk om deze tarieven te vergelijken en te overwegen bij het kiezen van een incassobureau. Zo kun je de juiste keuze maken en weet je dat je een eerlijke prijs betaalt voor de hulp die je krijgt bij het innen van schulden.


Uurtarief incassobureau 2024

€75,- tot €205,-

(Gebaseerd op gemiddelde tarieven van incassobureaus in de regio.)

Laag uurtarief
€75,- tot €140,-

Kleinere klussen en particulieren

Hoog uurtarief
€140,- tot €205,-

Grote klussen en bedrijven

Start gratis offerteaanvraag!

Wat kan een incassobureau voor je betekenen?

Een incassobureau kan in verschillende situaties behulpzaam zijn om geld dat je nog tegoed hebt, te innen. Maar dit is niet het enige wat ze doen. Hier zijn enkele dingen die een incassobureau voor je kan betekenen.

  • Professioneel innen van schulden: Dit is natuurlijk het voornaamste waar incassobureaus zich mee houden. Het incassobureau neemt de taak op zich om openstaande facturen of schulden bij klanten of debiteuren te innen.
  • Betalingsherinneringen en incassobrieven: Het incassobureau stuurt betalingsherinneringen en incassobrieven namens jou om de debiteur te laten weten dat de betaling nog openstaat en om tot betaling aan te sporen. Dit is dus een onderdeel van de eerste taak.
  • Juridische stappen: Als andere inspanningen niet succesvol zijn, kan het incassobureau namens jou juridische stappen ondernemen.
  • Tijd en stress besparen: Het inschakelen van een incassobureau bespaart jouw tijd en energie. Het kan namelijk een stressvolle situatie zijn om geld te moeten innen. Op deze manier weet je zeker dat er juist gehandeld wordt en kun je zelf de handen er van af trekken.
  • Verhoogde kans op betaling: De grootste reden waarom het inschakelen van een incassobureau zo voordelig is, komt doordat er een verhoogde kans op betaling is. Het professionele en vasthoudende karakter van incassobureaus kan er namelijk voor zorgen dat debiteuren eerder geneigd zijn om te betalen.

Waar let je op bij het vergelijken van incassobureaus?

Bij het vergelijken van incassobureaus zijn er enkele belangrijke punten waar je op kunt letten. Zo kun je kijken naar de ervaring en reputatie van het incassobureau, hoe lang ze bestaan en wat zeggen anderen over hun diensten? Let ook op de tarieven en kosten die ze in rekening brengen. Vergelijk de manier waarop ze met klanten omgaan en of ze professioneel en respectvol zijn, dit kun je achterhalen door beoordelingen van andere klanten te lezen.

Door je te verdiepen in deze punten en onderdelen kun je de juiste keuze maken.

incassobureau inschakelen Veghel

Incassobureau inschakelen in Veghel? Vergelijk via De 10 Beste!

Incassobureaus kunnen je helpen bij het innen van geld dat je nog tegoed hebt en wanneer dit niet lukt kunnen ze voor jou zelfs juridische stappen ondernemen. Maar voor wat hoort wat, en daarom werken incassobureaus vaak met een percentage van de hoofdsom als tarief. Op die manier is het makkelijk om uit te rekenen hoeveel een incassobureau in Veghel kan kosten. Maar dit is niet de enige manier. Sommige bureaus werken namelijk met een uurtarief. Om te achterhalen wat voordeliger is, of hoe je in contact komt met incassobureaus bij jou in de regio, kun je de gratis offerteaanvraag doen.

Start nu je gratis aanvraag!

Veelgestelde vragen: incasso Veghel

Ben je benieuwd naar meer informatie over incasso in Veghel? Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen met daarbij de uitgebreide antwoorden. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten over incasso en incassobureaus.

Wanneer schakel je een incassobureau in?

Je schakelt een incassobureau in als je problemen hebt met het innen van onbetaalde facturen. Het incassobureau zal proberen de openstaande bedragen te innen door contact op te nemen met de debiteur en passende incassomaatregelen te nemen, zoals het versturen van herinneringen en het treffen van betalingsregelingen.

Zijn incassobureaus alleen voor bedrijven?

Nee, incassobureaus zijn niet alleen voor bedrijven. Ze kunnen ook particulieren helpen om onbetaalde rekeningen of schulden te innen van andere particulieren of bedrijven. Incassobureaus bieden dus hun diensten aan zowel bedrijven als particulieren.

Wat wordt er bedoeld met no cure, no pay?

“No cure, no pay” betekent dat als een incassobureau er niet in slaagt om het geld te innen dat verschuldigd is, ze ook geen kosten in rekening brengen voor hun diensten. Het incassobureau krijgt alleen betaald als ze succesvol zijn in het innen van de openstaande schuld.

Wat is het verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau?

Een deurwaarder is een officiële gerechtsdeurwaarder met bevoegdheden vanuit de overheid. Ze kunnen wettelijke stappen ondernemen, zoals beslaglegging. Een incassobureau is een privébedrijf dat schulden int voor andere partijen, maar heeft geen specifieke juridische bevoegdheden en kan geen wettelijke stappen ondernemen zoals een deurwaarder.