Kenbouw B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Kenbouw B.V. is een glaszetter uit Amersfoort in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Koedijkerweg 75. De onderneming is opgericht op 10-03-2011 en telt 2-4 werkzame personen. Kenbouw B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 52253562.

Vind de beste glaszetter voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Kenbouw B.V.

Kenbouw B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Kenbouw B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 10-03-2011 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 52253562.

Wat is jouw ervaring met Kenbouw B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Kenbouw B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Kenbouw B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een glaszetter en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Kenbouw B.V. uit Glaszetter Amersfoort

Kenbouw B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Kenbouw B.V.. Wat is jouw ervaring met Kenbouw B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review