Mierlo Timmer- & Metselwerken BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mierlo Timmer- & Metselwerken BV is een gevelrenovatie expert uit Capelle aan den Ijssel in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ligusterbaan 12.08. De onderneming is opgericht op 12/1/2016 en telt 2-4 werkzame personen. Mierlo Timmer- & Metselwerken BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67412564.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mierlo Timmer- & Metselwerken BV

Mierlo Timmer- & Metselwerken BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mierlo Timmer- & Metselwerken BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12/1/2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67412564.

Wat is jouw ervaring met Mierlo Timmer- & Metselwerken BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mierlo Timmer- & Metselwerken BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mierlo Timmer- & Metselwerken BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een gevelrenovatie expert en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mierlo Timmer- & Metselwerken BV uit Gevelrenovatie expert Capelle aan den IJssel

Mierlo Timmer- & Metselwerken BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mierlo Timmer- & Metselwerken BV. Wat is jouw ervaring met Mierlo Timmer- & Metselwerken BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review