Elektriciens » Elektricien Alkmaar » DNR Electro B.V.

DNR Electro B.V.

9
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

DNR Electro B.V. is een elektricien uit Alkmaar in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Fluorietweg 16A. De onderneming is opgericht op 16-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon. DNR Electro B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77643259.


Vind de beste elektricien voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste elektriciens uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van specialisten zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DNR Electro B.V.

DNR Electro B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DNR Electro B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-03-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77643259.

Wat is jouw ervaring met DNR Electro B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DNR Electro B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DNR Electro B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een elektricien en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DNR Electro B.V. uit Elektricien Alkmaar

DNR Electro B.V. ervaringen

9
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DNR Electro B.V.. Wat is jouw ervaring met DNR Electro B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Aanschaf zonnestroom systeem

Geplaatst op 22 april 2021 door J Barnhoorn
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (9)

Wij hadden al geruime tijd de wens om een zonnestroom systeem aan te schaffen.
We hebben DNR- Electro uit Alkmaar geselecteerd omdat dit bedrijf ons was aanbevolen door een kennis.
In het telefonisch contact , d.d. 2de week maart 2021, werd ons gevraagd om per E-mail onze situatie en wensen duidelijk te maken.
Ondanks het feit dat ons dak als een moeilijk dak beschouwd kan worden (beschikbaar dak bestaat uit twee schuine delen en 1 platdak deel) ontvingen wij vlot een mooi uitgewerkt plan met berekeningen en materiaal gegevens.
Tevens ontvingen we een passende aanbieding waarna de overeenkomst gesloten werd, vervolgens werd ook een afspraak voor installatie gemaakt.
Op 7 april 2021 werd de Installatie uitgevoerd door zeer kundige en hard werkende monteurs, ondanks het verschrikkelijk slechte weer op deze dag werd er door de mannen hard doorgewerkt en de klus geklaard, respect.!!!
Het gehele traject : kenbaar maken van wensen, ontwerpen en samenstellen van de installatie met 1ste klas materiaal, ontvangen van de offerte, tot stand komen van de overeenkomst, uitvoering van de werkzaamheden, traject BTW teruggave en de nazorg is zeer goed en soepel verlopen.
Binnen 4 weken hadden we een werkende zonnestroom installatie op ons het dak!!!
DNR-Electro: Zeer vakkundig, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, doen wat ze zeggen, zeer klant vriendelijk. Gewoon Super.
Zeker een aanrader!!!!!