Roofers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Roofers B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Brusselsestraat 5. De onderneming is opgericht op 24-07-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Roofers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75453398.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Roofers B.V.

Roofers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Roofers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-07-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75453398.

Wat is jouw ervaring met Roofers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Roofers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Roofers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Roofers B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

Roofers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Roofers B.V.. Wat is jouw ervaring met Roofers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review