Dakdekkers » Dakdekker Zwijndrecht » Drinkwaard Dakbedekking B.V.

Drinkwaard Dakbedekking B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Drinkwaard Dakbedekking B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Lindelaan 127. De onderneming is opgericht op 16-11-2011 en telt 1 werkzaam persoon. Drinkwaard Dakbedekking B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 53961641.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Drinkwaard Dakbedekking B.V.

Drinkwaard Dakbedekking B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Drinkwaard Dakbedekking B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-11-2011 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 53961641.

Wat is jouw ervaring met Drinkwaard Dakbedekking B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Drinkwaard Dakbedekking B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Drinkwaard Dakbedekking B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Drinkwaard Dakbedekking B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

Drinkwaard Dakbedekking B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Drinkwaard Dakbedekking B.V.. Wat is jouw ervaring met Drinkwaard Dakbedekking B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review