Dakdekkers » Dakdekker Zwijndrecht » Dakteam Dakbeheer B.V.

Dakteam Dakbeheer B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakteam Dakbeheer B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Daltonstraat 25. De onderneming is opgericht op 21-01-2009 en telt 2-4 werkzame personen. Dakteam Dakbeheer B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24452266.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakteam Dakbeheer B.V.

Dakteam Dakbeheer B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakteam Dakbeheer B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-01-2009 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24452266.

Wat is jouw ervaring met Dakteam Dakbeheer B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakteam Dakbeheer B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakteam Dakbeheer B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakteam Dakbeheer B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

Dakteam Dakbeheer B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakteam Dakbeheer B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakteam Dakbeheer B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review