Dakteam B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakteam B.V. is een dakdekker uit Zwijndrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Daltonstraat 25. De onderneming is opgericht op 02-03-2006 en telt 20-49 werkzame personen. Dakteam B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24391838.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakteam B.V.

Dakteam B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakteam B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-03-2006 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24391838.

Wat is jouw ervaring met Dakteam B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakteam B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakteam B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakteam B.V. uit Dakdekker Zwijndrecht

Dakteam B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakteam B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakteam B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review