Dakdekkers » Dakdekker Zeist » Teerdak B.V.

Teerdak B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Teerdak B.V. is een dakdekker uit Zeist in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Timmermanlaan 13. De onderneming is opgericht op 18-02-1985 en telt 50-99 werkzame personen. Teerdak B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30074404.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Teerdak B.V.

Teerdak B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Teerdak B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-02-1985 en telt 50-99 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30074404.

Wat is jouw ervaring met Teerdak B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Teerdak B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Teerdak B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Teerdak B.V. uit Dakdekker Zeist

Teerdak B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Teerdak B.V.. Wat is jouw ervaring met Teerdak B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review