Dakdekkers » Dakdekker Zeist » Sam Sedum B.V.

Sam Sedum B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Sam Sedum B.V. is een dakdekker uit Zeist in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Kritzingerlaan 61. De onderneming is opgericht op 29-06-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Sam Sedum B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 78429064.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Sam Sedum B.V.

Sam Sedum B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Sam Sedum B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 29-06-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 78429064.

Wat is jouw ervaring met Sam Sedum B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Sam Sedum B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Sam Sedum B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Sam Sedum B.V. uit Dakdekker Zeist

Sam Sedum B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Sam Sedum B.V.. Wat is jouw ervaring met Sam Sedum B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review