Dakdekkers » Dakdekker Zaandam » D & E Dak B.V.

D & E Dak B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

D & E Dak B.V. is een dakdekker uit Zaandam in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Vredeweg 1U. De onderneming is opgericht op 27-03-2017 en telt 2-4 werkzame personen. D & E Dak B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68387830.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

D & E Dak B.V.

D & E Dak B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. D & E Dak B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-03-2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68387830.

Wat is jouw ervaring met D & E Dak B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met D & E Dak B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help D & E Dak B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

D & E Dak B.V. uit Dakdekker Zaandam

D & E Dak B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van D & E Dak B.V.. Wat is jouw ervaring met D & E Dak B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review