Dakdekkers » Dakdekker Wateringen » Bustin Dakonderhoud B.V.

Bustin Dakonderhoud B.V.

3
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Bustin Dakonderhoud B.V. is een dakdekker uit Wateringen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Ambachtsweg 31A. De onderneming is opgericht op 18-09-2000 en telt 2-4 werkzame personen. Bustin Dakonderhoud B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27270908.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bustin Dakonderhoud B.V.

Bustin Dakonderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bustin Dakonderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2000 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27270908.

Wat is jouw ervaring met Bustin Dakonderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bustin Dakonderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bustin Dakonderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bustin Dakonderhoud B.V. uit Dakdekker Wateringen

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Bustin Dakonderhoud B.V.
KvK-nummer
27270908
Oprichtingsdatum
18-09-2000
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Ambachtsweg
Huisnummer
31
Huisnummer toevoeging
A
Postcode
2291EV
Plaatsnaam
Wateringen
Provincie
Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoonnummer
0174-221616
E-mailadres
info@bustindakonderhoud.nl
Website
www.bustindakonderhoud.nl

Bustin Dakonderhoud B.V. ervaringen

3
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bustin Dakonderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Bustin Dakonderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Misbruik maken van situatie

Geplaatst op 26 februari 2022 door Ben Paul
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (3)

Prima monteurs die goed werk afleveren. Echter de prijs die je moet betalen is exorbitant. Bij de stormen van februari 2022 zijn heel wat daklekkages ontstaan. Dan zijn veel mensen met spoed op zoek naar een dakdekker. Veel vraag en weinig aanbod. Daar heeft dit bedrijf maximaal van geprofiteerd door het volle pond te factureren voor soms maar het recht leggen van één dakpan! Zonder pardon wordt een hoogwerker à €200 en minimaal 2 man à €55 per uur (ex BTW) in rekening gebracht voor een half uurtje werk. Dat is minimaal €375,- !! Voor het kitten van een losliggende daklood flap werd mij €150 in het vooruitzicht gesteld. Maar dat is nog niet het ergste; bij protest wordt je verbaal beledigd tot op het randje van bedreiging. Het schrijven van deze review doe ik desondanks niet anoniem. Ik vind het belangrijk eenieder te waarschuwen voor deze malafide praktijken en ik raad aan uw heil te zoeken bij een ander bedrijf!