Dakdekkers » Dakdekker Vlaardingen » Hofman Dakwerken B.V.

Hofman Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Hofman Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Vlaardingen in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op 5e Industriestraat 33. De onderneming is opgericht op 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon. Hofman Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 81197756.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Hofman Dakwerken B.V.

Hofman Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Hofman Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-12-2020 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 81197756.

Wat is jouw ervaring met Hofman Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Hofman Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Hofman Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Hofman Dakwerken B.V. uit Dakdekker Vlaardingen

Hofman Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Hofman Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Hofman Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review