Dakdekkers » Dakdekker Schiedam » Toorn Elsing B.V.

Toorn Elsing B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Toorn Elsing B.V. is een dakdekker uit Schiedam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Couwenhovenstraat 13. De onderneming is opgericht op 01-11-1958 en telt 5-9 werkzame personen. Toorn Elsing B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24228992.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Toorn Elsing B.V.

Toorn Elsing B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Toorn Elsing B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-11-1958 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24228992.

Wat is jouw ervaring met Toorn Elsing B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Toorn Elsing B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Toorn Elsing B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Toorn Elsing B.V. uit Dakdekker Schiedam

Toorn Elsing B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Toorn Elsing B.V.. Wat is jouw ervaring met Toorn Elsing B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review