Dakdekkers » Dakdekker Rijswijk » BT Dakbedekking Specialist B.V.

BT Dakbedekking Specialist B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

BT Dakbedekking Specialist B.V. is een dakdekker uit Rijswijk in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Polakweg 103e verdiepin. De onderneming is opgericht op 24-12-2014 en telt 2-4 werkzame personen. BT Dakbedekking Specialist B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 62160931.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

BT Dakbedekking Specialist B.V.

BT Dakbedekking Specialist B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. BT Dakbedekking Specialist B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-12-2014 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 62160931.

Wat is jouw ervaring met BT Dakbedekking Specialist B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met BT Dakbedekking Specialist B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help BT Dakbedekking Specialist B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

BT Dakbedekking Specialist B.V. uit Dakdekker Rijswijk

BT Dakbedekking Specialist B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BT Dakbedekking Specialist B.V.. Wat is jouw ervaring met BT Dakbedekking Specialist B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review