Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Nikkelstraat 1. De onderneming is opgericht op 01-04-1967 en telt 20-49 werkzame personen. Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24110222.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-1967 en telt 20-49 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24110222.

Wat is jouw ervaring met Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. uit Dakdekker Ridderkerk

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.. Wat is jouw ervaring met Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review