Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » J M Dak en Kozijn B.V.

J M Dak en Kozijn B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J M Dak en Kozijn B.V. is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Schaapherderweg 17. De onderneming is opgericht op 20-04-2023 en telt 2-4 werkzame personen. J M Dak en Kozijn B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89983424.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J M Dak en Kozijn B.V.

J M Dak en Kozijn B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J M Dak en Kozijn B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-04-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89983424.

Wat is jouw ervaring met J M Dak en Kozijn B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J M Dak en Kozijn B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J M Dak en Kozijn B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J M Dak en Kozijn B.V. uit Dakdekker Ridderkerk

J M Dak en Kozijn B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J M Dak en Kozijn B.V.. Wat is jouw ervaring met J M Dak en Kozijn B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review