Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Dakbedekking A. de Ruiter B.V.

Dakbedekking A. de Ruiter B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakbedekking A. de Ruiter B.V. is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Multatulistraat 38. De onderneming is opgericht op 21-08-1967 en telt 2-4 werkzame personen. Dakbedekking A. de Ruiter B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 24110442.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakbedekking A. de Ruiter B.V.

Dakbedekking A. de Ruiter B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakbedekking A. de Ruiter B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-08-1967 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 24110442.

Wat is jouw ervaring met Dakbedekking A. de Ruiter B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakbedekking A. de Ruiter B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakbedekking A. de Ruiter B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakbedekking A. de Ruiter B.V. uit Dakdekker Ridderkerk

Dakbedekking A. de Ruiter B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakbedekking A. de Ruiter B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakbedekking A. de Ruiter B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review