Dakdekkers » Dakdekker Ridderkerk » Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV is een dakdekker uit Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Boelewerf 20. De onderneming is opgericht op 03-04-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71351892.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-04-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71351892.

Wat is jouw ervaring met Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV uit Dakdekker Ridderkerk

Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV. Wat is jouw ervaring met Compleet Dakonderhoud Noort & De Vries BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review