Dakdekkers » Dakdekker Purmerend » Power Dakbedekken B.V.

Power Dakbedekken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Power Dakbedekken B.V. is een dakdekker uit Purmerend in de provincie Noord-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Bloemfontein 18. De onderneming is opgericht op 16-02-2009 en telt 5-9 werkzame personen. Power Dakbedekken B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 34327977.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Power Dakbedekken B.V.

Power Dakbedekken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Power Dakbedekken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 16-02-2009 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 34327977.

Wat is jouw ervaring met Power Dakbedekken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Power Dakbedekken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Power Dakbedekken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Power Dakbedekken B.V. uit Dakdekker Purmerend

Bedrijfsgegevens

Pas je bedrijfsgegevens aan
Bedrijfsnaam
Power Dakbedekken B.V.
KvK-nummer
34327977
Oprichtingsdatum
16-02-2009
Aantal werknemers
5-9 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Besloten Vennootschap met gewone structuur

Adresgegevens vestigingsadres

Straatnaam
Bloemfontein
Huisnummer
18
Postcode
1448RE
Plaatsnaam
Purmerend
Provincie
Noord-Holland

Power Dakbedekken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Power Dakbedekken B.V.. Wat is jouw ervaring met Power Dakbedekken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review