Dakdekkers » Dakdekker Naaldwijk » Biersteker Asbest/ Renovatie BV

Biersteker Asbest/ Renovatie BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Biersteker Asbest/ Renovatie BV is een dakdekker uit Naaldwijk in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Slotenmakerstraat 60. De onderneming is opgericht op 21-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon. Biersteker Asbest/ Renovatie BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 67529887.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Biersteker Asbest/ Renovatie BV

Biersteker Asbest/ Renovatie BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Biersteker Asbest/ Renovatie BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 21-12-2016 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 67529887.

Wat is jouw ervaring met Biersteker Asbest/ Renovatie BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Biersteker Asbest/ Renovatie BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Biersteker Asbest/ Renovatie BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Biersteker Asbest/ Renovatie BV uit Dakdekker Naaldwijk

Biersteker Asbest/ Renovatie BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Biersteker Asbest/ Renovatie BV. Wat is jouw ervaring met Biersteker Asbest/ Renovatie BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review