Dakdekkers » Dakdekker Montfoort » Slot Beheer B.V.

Slot Beheer B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Slot Beheer B.V. is een dakdekker uit Montfoort in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Slotlaan 1. De onderneming is opgericht op 30-05-2006 en telt 1 werkzaam persoon. Slot Beheer B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30215619.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Slot Beheer B.V.

Slot Beheer B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Slot Beheer B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 30-05-2006 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30215619.

Wat is jouw ervaring met Slot Beheer B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Slot Beheer B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Slot Beheer B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Slot Beheer B.V. uit Dakdekker Montfoort

Slot Beheer B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Slot Beheer B.V.. Wat is jouw ervaring met Slot Beheer B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review