Dakdekkers » Dakdekker Monster » Zeedak Westland Leidekkers B.V.

Zeedak Westland Leidekkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Zeedak Westland Leidekkers B.V. is een dakdekker uit Monster in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Vlotlaan 916. De onderneming is opgericht op 01-01-2003 en telt 2-4 werkzame personen. Zeedak Westland Leidekkers B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 27259625.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Zeedak Westland Leidekkers B.V.

Zeedak Westland Leidekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Zeedak Westland Leidekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-01-2003 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 27259625.

Wat is jouw ervaring met Zeedak Westland Leidekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Zeedak Westland Leidekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Zeedak Westland Leidekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Zeedak Westland Leidekkers B.V. uit Dakdekker Monster

Zeedak Westland Leidekkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Zeedak Westland Leidekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met Zeedak Westland Leidekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review