Dakdekkers » Dakdekker Mijdrecht » Persoon Totaal Techniek BV

Persoon Totaal Techniek BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Persoon Totaal Techniek BV is een dakdekker uit Mijdrecht in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Rendementsweg 4H. De onderneming is opgericht op 12-09-2017 en telt 2 t/m 4 werknemers. Persoon Totaal Techniek BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69598959.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Persoon Totaal Techniek BV

Persoon Totaal Techniek BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Persoon Totaal Techniek BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-09-2017 en telt 2 t/m 4 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69598959.

Wat is jouw ervaring met Persoon Totaal Techniek BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Persoon Totaal Techniek BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Persoon Totaal Techniek BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Persoon Totaal Techniek BV uit Dakdekker Mijdrecht

Persoon Totaal Techniek BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Persoon Totaal Techniek BV. Wat is jouw ervaring met Persoon Totaal Techniek BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review