Dakdekkers » Dakdekker Lelystad » Spanhak Dakwerken B.V.

Spanhak Dakwerken B.V.

1
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Spanhak Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Lelystad in de provincie Flevoland. Het bedrijf is gevestigd op Kempenaar 01 14. De onderneming is opgericht op 20-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon. Spanhak Dakwerken B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 39082759.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Spanhak Dakwerken B.V.

Spanhak Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Spanhak Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 20-05-2003 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 39082759.

Wat is jouw ervaring met Spanhak Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Spanhak Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Spanhak Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Spanhak Dakwerken B.V. uit Dakdekker Lelystad

Spanhak Dakwerken B.V. ervaringen

1
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Spanhak Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Spanhak Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Kansloos

Geplaatst op 13 mei 2022 door Rick
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (1)

Probeer al sinds 21 maart een offerte van dakreparatie te krijgen bij Spanhak, alles aangeleverd inclusief foto’s. Navraag op 1 april leverde als reactie op dat het ‘niet eerder wordt dan eind volgende week’. Mijn laatste bericht van 28 april leverde helemaal geen reactie meer op, inmiddels is het 13 mei. Waardeloze tent.