Dakdekkers » Dakdekker Houten » Van den Berg Dak en Zink B.V.

Van den Berg Dak en Zink B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Van den Berg Dak en Zink B.V. is een dakdekker uit Houten in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Tingietersgilde 6. De onderneming is opgericht op 31-01-2023 en telt 2-4 werkzame personen. Van den Berg Dak en Zink B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 89100816.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Van den Berg Dak en Zink B.V.

Van den Berg Dak en Zink B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Van den Berg Dak en Zink B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 31-01-2023 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 89100816.

Wat is jouw ervaring met Van den Berg Dak en Zink B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Van den Berg Dak en Zink B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Van den Berg Dak en Zink B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Van den Berg Dak en Zink B.V. uit Dakdekker Houten

Van den Berg Dak en Zink B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Van den Berg Dak en Zink B.V.. Wat is jouw ervaring met Van den Berg Dak en Zink B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review