Dakdekkers » Dakdekker Houten » Remkes Dakbedekkingen B.V.

Remkes Dakbedekkingen B.V.

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Remkes Dakbedekkingen B.V. is een dakdekker uit Houten in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Waijensedijk 7. De onderneming is opgericht op 01-03-1959 en telt 5-9 werkzame personen. Remkes Dakbedekkingen B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 30121222.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Remkes Dakbedekkingen B.V.

Remkes Dakbedekkingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Remkes Dakbedekkingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-03-1959 en telt 5-9 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 30121222.

Wat is jouw ervaring met Remkes Dakbedekkingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Remkes Dakbedekkingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Remkes Dakbedekkingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Remkes Dakbedekkingen B.V. uit Dakdekker Houten

Remkes Dakbedekkingen B.V. ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Remkes Dakbedekkingen B.V.. Wat is jouw ervaring met Remkes Dakbedekkingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Uitstekend vakmanschap en goede werkwijze

Geplaatst op 10 april 2024 door Ardy Notenboom
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Remkes Dakbedekkingen is echt een aanrader. Zij hebben ons dak voorzien van een nieuwe dakbedekking, een lichtkoepel en zinken lijst. Het werk is zeer vakkundig uitgevoerd, en met een prachtig resultaat. Prima!