Dakdekkers » Dakdekker Houten » DeDa Dakwerken B.V.

DeDa Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DeDa Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Houten in de provincie Utrecht. Het bedrijf is gevestigd op Koolmeeshaag 2. De onderneming is opgericht op 15-05-2019 en telt 2-4 werkzame personen. DeDa Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 73368059.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DeDa Dakwerken B.V.

DeDa Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DeDa Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 15-05-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 73368059.

Wat is jouw ervaring met DeDa Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DeDa Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DeDa Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DeDa Dakwerken B.V. uit Dakdekker Houten

DeDa Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DeDa Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met DeDa Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review