Dakdekkers » Dakdekker Hoogeveen » Bukro Dakonderhoud BV

Bukro Dakonderhoud BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Bukro Dakonderhoud BV is een dakdekker uit Hoogeveen in de provincie Drenthe. Het bedrijf is gevestigd op Industrieweg 72. De onderneming is opgericht op 26-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Bukro Dakonderhoud BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71011552.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Bukro Dakonderhoud BV

Bukro Dakonderhoud BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Bukro Dakonderhoud BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 26-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71011552.

Wat is jouw ervaring met Bukro Dakonderhoud BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Bukro Dakonderhoud BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Bukro Dakonderhoud BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Bukro Dakonderhoud BV uit Dakdekker Hoogeveen

Bukro Dakonderhoud BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Bukro Dakonderhoud BV. Wat is jouw ervaring met Bukro Dakonderhoud BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review