Dakdekkers » Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht » PWM Dakbedekkingen B.V.

PWM Dakbedekkingen B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

PWM Dakbedekkingen B.V. is een dakdekker uit Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Welhorst 80. De onderneming is opgericht op 01-04-2000 en telt 1 werkzaam persoon. PWM Dakbedekkingen B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57631190.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

PWM Dakbedekkingen B.V.

PWM Dakbedekkingen B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. PWM Dakbedekkingen B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 01-04-2000 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57631190.

Wat is jouw ervaring met PWM Dakbedekkingen B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met PWM Dakbedekkingen B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help PWM Dakbedekkingen B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

PWM Dakbedekkingen B.V. uit Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht

PWM Dakbedekkingen B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van PWM Dakbedekkingen B.V.. Wat is jouw ervaring met PWM Dakbedekkingen B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review