Dakdekkers » Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht » Groendakcoach B.V.

Groendakcoach B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Groendakcoach B.V. is een dakdekker uit Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Noordeinde 88. De onderneming is opgericht op 03-03-2020 en telt 2-4 werkzame personen. Groendakcoach B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 77524500.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Groendakcoach B.V.

Groendakcoach B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Groendakcoach B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 03-03-2020 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 77524500.

Wat is jouw ervaring met Groendakcoach B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Groendakcoach B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Groendakcoach B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Groendakcoach B.V. uit Dakdekker Hendrik-Ido-Ambacht

Groendakcoach B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Groendakcoach B.V.. Wat is jouw ervaring met Groendakcoach B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review