Klijn Daksystemen

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Klijn Daksystemen is een dakdekker uit Hardinxveld-Giessendam in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Schrank 13. De onderneming is opgericht op 24-09-2014 en telt 2-4 werkzame personen. Klijn Daksystemen is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 61531693.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Klijn Daksystemen

Klijn Daksystemen is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Klijn Daksystemen is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 24-09-2014 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 61531693.

Wat is jouw ervaring met Klijn Daksystemen?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Klijn Daksystemen, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Klijn Daksystemen en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Klijn Daksystemen uit Dakdekker Hardinxveld-Giessendam

Klijn Daksystemen ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Klijn Daksystemen. Wat is jouw ervaring met Klijn Daksystemen? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review