Dakdekkers » Dakdekker Gouda » J. Verbeek Dak- en Zinkwerken

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken is een dakdekker uit Gouda in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op van den Boschstraat 56. De onderneming is opgericht op 12-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon. J. Verbeek Dak- en Zinkwerken is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 90475747.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. J. Verbeek Dak- en Zinkwerken is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-06-2023 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 90475747.

Wat is jouw ervaring met J. Verbeek Dak- en Zinkwerken?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met J. Verbeek Dak- en Zinkwerken, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help J. Verbeek Dak- en Zinkwerken en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken uit Dakdekker Gouda

J. Verbeek Dak- en Zinkwerken ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van J. Verbeek Dak- en Zinkwerken. Wat is jouw ervaring met J. Verbeek Dak- en Zinkwerken? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review