Dakdekkers » Dakdekker Gorinchem » Slob Dakwerken B.V.

Slob Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Slob Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Gorinchem in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Van Zomerenlaan 1. De onderneming is opgericht op 27-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon. Slob Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 88768996.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Slob Dakwerken B.V.

Slob Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Slob Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-12-2022 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 88768996.

Wat is jouw ervaring met Slob Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Slob Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Slob Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Slob Dakwerken B.V. uit Dakdekker Gorinchem

Slob Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Slob Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Slob Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review