Daklab B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Daklab B.V. is een dakdekker uit Gorinchem in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Stephensonweg 2. De onderneming is opgericht op 09-04-2019 en telt 1 werkzaam persoon. Daklab B.V. is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 74537598.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Daklab B.V.

Daklab B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Daklab B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 09-04-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 74537598.

Wat is jouw ervaring met Daklab B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Daklab B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Daklab B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Daklab B.V. uit Dakdekker Gorinchem

Daklab B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Daklab B.V.. Wat is jouw ervaring met Daklab B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review