Dakdekkers » Dakdekker Ede » FALK Bewerking BV

FALK Bewerking BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

FALK Bewerking BV is een dakdekker uit Ede in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Neonstraat 23. De onderneming is opgericht op 08-02-2018 en telt 5 t/m 9 werknemers. FALK Bewerking BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70864810.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

FALK Bewerking BV

FALK Bewerking BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. FALK Bewerking BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 08-02-2018 en telt 5 t/m 9 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70864810.

Wat is jouw ervaring met FALK Bewerking BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met FALK Bewerking BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help FALK Bewerking BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

FALK Bewerking BV uit Dakdekker Ede

FALK Bewerking BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van FALK Bewerking BV. Wat is jouw ervaring met FALK Bewerking BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review