Dakdekkers » Dakdekker Ede » Dakexpres B.V.

Dakexpres B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Dakexpres B.V. is een dakdekker uit Ede in de provincie Gelderland. Het bedrijf is gevestigd op Zuiderkade 19. De onderneming is opgericht op 27-02-2013 en telt 10-19 werkzame personen. Dakexpres B.V. is een Besloten Vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 57460418.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Dakexpres B.V.

Dakexpres B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Dakexpres B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 27-02-2013 en telt 10-19 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 57460418.

Wat is jouw ervaring met Dakexpres B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Dakexpres B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Dakexpres B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Dakexpres B.V. uit Dakdekker Ede

Dakexpres B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Dakexpres B.V.. Wat is jouw ervaring met Dakexpres B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review