Dakdekkers » Dakdekker Dordrecht » Verhof Dakbedekkingen BV

Verhof Dakbedekkingen BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Verhof Dakbedekkingen BV is een dakdekker uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Toulonselaan 119. De onderneming is opgericht op 13-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon. Verhof Dakbedekkingen BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 71149902.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Verhof Dakbedekkingen BV

Verhof Dakbedekkingen BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Verhof Dakbedekkingen BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 13-03-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 71149902.

Wat is jouw ervaring met Verhof Dakbedekkingen BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Verhof Dakbedekkingen BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Verhof Dakbedekkingen BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Verhof Dakbedekkingen BV uit Dakdekker Dordrecht

Verhof Dakbedekkingen BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Verhof Dakbedekkingen BV. Wat is jouw ervaring met Verhof Dakbedekkingen BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review