Dakdekkers » Dakdekker Dordrecht » Sky High Dakwerken B.V.

Sky High Dakwerken B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Sky High Dakwerken B.V. is een dakdekker uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Reeweg Oost 190. De onderneming is opgericht op 19-06-2019 en telt 2-4 werkzame personen. Sky High Dakwerken B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75120186.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Sky High Dakwerken B.V.

Sky High Dakwerken B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Sky High Dakwerken B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-06-2019 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75120186.

Wat is jouw ervaring met Sky High Dakwerken B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Sky High Dakwerken B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Sky High Dakwerken B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Sky High Dakwerken B.V. uit Dakdekker Dordrecht

Sky High Dakwerken B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Sky High Dakwerken B.V.. Wat is jouw ervaring met Sky High Dakwerken B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review