Dakdekkers » Dakdekker Dordrecht » AM Dakdekkers B.V.

AM Dakdekkers B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

AM Dakdekkers B.V. is een dakdekker uit Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Johanna Naber-erf 528. De onderneming is opgericht op 18-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon. AM Dakdekkers B.V. is een Besloten Vennootschap (BV) en bij de KvK bekend onder het registratienummer 75855550.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

AM Dakdekkers B.V.

AM Dakdekkers B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. AM Dakdekkers B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 18-09-2019 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap (BV) is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 75855550.

Wat is jouw ervaring met AM Dakdekkers B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met AM Dakdekkers B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help AM Dakdekkers B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

AM Dakdekkers B.V. uit Dakdekker Dordrecht

AM Dakdekkers B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van AM Dakdekkers B.V.. Wat is jouw ervaring met AM Dakdekkers B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review