Mieral BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Mieral BV is een dakdekker uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Meppelrade 137. De onderneming is opgericht op 14-09-2017 en telt 1 werkzaam persoon. Mieral BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 69595119.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Mieral BV

Mieral BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Mieral BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 14-09-2017 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 69595119.

Wat is jouw ervaring met Mieral BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Mieral BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Mieral BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Mieral BV uit Dakdekker Den Haag

Mieral BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Mieral BV. Wat is jouw ervaring met Mieral BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review