Dakdekkers » Dakdekker Den Haag » Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.

10
1 beoordeling Beoordeel dit bedrijf

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. is een dakdekker uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Oude Haagweg 341. De onderneming is opgericht op 02-05-2017 en telt 2-4 werkzame personen. Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 68676468.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 02-05-2017 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 68676468.

Wat is jouw ervaring met Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. uit Dakdekker Den Haag

Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V. ervaringen

10
1 beoordeling

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.. Wat is jouw ervaring met Gedatec Gevel- & Daktechniek B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Uitmuntend

Geplaatst op 22 januari 2022 door Jos
Klantenservice
Deskundigheid
Prijs / kwaliteit
Nakomen afspraken
Gemiddelde score (10)

Ik als kleine verhuurder ben zeer content met de service van Gedatec. Sowieso kon het maken van een offerte mooi op een dag dat ik ook kon komen kijken.
De personeelsleden zeer zeer vriendelijk en deskundig. (Dat hoorde ik ook van mijn timmerman, die in mijn opdracht de boeidelen zou plaatsen. (Enne even de buitensteiger en lift mocht gebruiken)
Wat ik ook zeer waardeerde was dat de jongens zeer netjes werkte. (Dat hoorde ik van de buurtbewoners die blij waren dat de dakdekkers geen stortkoker maar een lift gebruikten. Ook vonden de huurders het superfijn dat balkon schoongeveegd werden, en men niet met de rommel achterbleef.
Had aan de overburen gevraagd of zij af en toe op mijn kosten een bakkie koffie wilde aanbieden, maar zelf daar hebben de jongens geen gebruik van gemaakt, want zij wilde de klus wel op tijd af hebben.

Waarschijnlijk zal het nieuwe geïsoleerde dak mij wel overleven, maar zo niet dan is Gedatec bij mij duidelijk weer welkom. Jongens bij deze nogmaals bedankt enne twee duimen 👍👍