Dakdekkers » Dakdekker Den Haag » Daktechniek J&D Deelman BV

Daktechniek J&D Deelman BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Daktechniek J&D Deelman BV is een dakdekker uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Havenkade 23. De onderneming is opgericht op 19-07-2018 en telt 2 t/m 4 werknemers. Daktechniek J&D Deelman BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 72191333.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Daktechniek J&D Deelman BV

Daktechniek J&D Deelman BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Daktechniek J&D Deelman BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 19-07-2018 en telt 2 t/m 4 werknemers.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 72191333.

Wat is jouw ervaring met Daktechniek J&D Deelman BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Daktechniek J&D Deelman BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Daktechniek J&D Deelman BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Daktechniek J&D Deelman BV uit Dakdekker Den Haag

Daktechniek J&D Deelman BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Daktechniek J&D Deelman BV. Wat is jouw ervaring met Daktechniek J&D Deelman BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review