Dakdekkers » Dakdekker Den Haag » Azer dakbedekking en onderhoud B.V.

Azer dakbedekking en onderhoud B.V.

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

Azer dakbedekking en onderhoud B.V. is een dakdekker uit Den Haag in de provincie Zuid-Holland. Het bedrijf is gevestigd op Trooststraat 21. De onderneming is opgericht op 12-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen. Azer dakbedekking en onderhoud B.V. is een Besloten vennootschap met gewone structuur en bij de KvK bekend onder het registratienummer 66642612.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

Azer dakbedekking en onderhoud B.V.

Azer dakbedekking en onderhoud B.V. is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. Azer dakbedekking en onderhoud B.V. is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 12-08-2016 en telt 2-4 werkzame personen.

De Besloten vennootschap met gewone structuur is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 66642612.

Wat is jouw ervaring met Azer dakbedekking en onderhoud B.V.?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met Azer dakbedekking en onderhoud B.V., of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help Azer dakbedekking en onderhoud B.V. en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

Azer dakbedekking en onderhoud B.V. uit Dakdekker Den Haag

Azer dakbedekking en onderhoud B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Azer dakbedekking en onderhoud B.V.. Wat is jouw ervaring met Azer dakbedekking en onderhoud B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review