Dakdekkers » Dakdekker Den Bosch » DakspecialistNL BV

DakspecialistNL BV

0 beoordelingen Beoordeel dit bedrijf

DakspecialistNL BV is een dakdekker uit Den Bosch in de provincie Noord-Brabant. Het bedrijf is gevestigd op Hofstedenlaan 11. De onderneming is opgericht op 06-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon. DakspecialistNL BV is een Besloten Vennootschap en bij de KvK bekend onder het registratienummer 70836175.

Vind de beste specialist voor jouw opdracht!

Via De10beste.nl kom je gemakkelijk in contact met de beste specialisten uit jouw omgeving. Ontvang en vergelijk offertes zonder enige verplichting.

Gratis – Vrijblijvend

DakspecialistNL BV

DakspecialistNL BV is geselecteerd voor deelname aan De 10 Beste vanwege de reputatie van het bedrijf. DakspecialistNL BV is volgens de KvK actief in het werkgebied sinds 06-02-2018 en telt 1 werkzaam persoon.

De Besloten Vennootschap is bij de Kamer van Koophandel is de onderneming bekend onder registratienummer 70836175.

Wat is jouw ervaring met DakspecialistNL BV?

Wij proberen met zorg de beste bedrijven voor je te presenteren. Heb jij een contact gehad met DakspecialistNL BV, of heb je een opdracht laten uitvoeren door dit bedrijf? In dat geval zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaringen. Help DakspecialistNL BV en andere bezoekers door een review te schrijven.

Zoe je een dakdekker en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag gratis offertes aan!

DakspecialistNL BV uit Dakdekker Den Bosch

DakspecialistNL BV ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van DakspecialistNL BV. Wat is jouw ervaring met DakspecialistNL BV? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review